HYPNOBIRTHING BOEK
 23,99 voor 15.00 uur besteld, volgende dag in huis

Hypnobirthing Boek

hypnobirthing zwangerschapscursus voor een betere bevalling
Hypnobirthing cursussen en producten

De kracht van hypnobirthing

Hypnobirthing kan vele voordelen opleveren zoals een kortere bevalling, minder complicaties, positievere beleving, sneller

herstel en een fijne rol voor de partner.

DE AUTEUR

Helianthe Rusken, oprichtster van Mucha Mama, is klinisch hypnotherapeute en geeft al meer dan 15 jaar  lang hypnobirthing cursussen in binnen- en buitenland. Zelf heeft zij ook twee mooie bevallingen ervaren met behulp van de hypnobirthing technieken.  Helianthe traint docentes die Mucha Mama cursussen aanbieden vanuit het hele land inclusief personeel in het ziekenhuis.
Overzichtelijk Dit praktische Nederlandse hypnobirthing boek bestaat uit 7 delen. 1. Mind & Body connectie 2. Tips, Tools & Technieken 3. De Bevalling 4. Extra Hulpmiddelen  5.  Na de Bevalling 6.  Bevallingsverhalen 7.  Onderzoek.  In totaal 148 paginas met praktische inhoud. Zachte kaft. Voor wie Voor zwangeren en hun partners die graag meer controle willen over hun bevalling en deze op een positieve manier willen beleven. Het boek is gevuld met tips, tools en technieken om angsten of zorgen los te laten, ontspanning te oefenen, visualisaties, affirmaties, overtuigingen om te vormen, het geboorteplan, houdingen en natuurlijk ademhalingsoefeningen. Ook voor de partners In apart aangegeven blokken wordt in elk hoofdstuk via een Partner Info stukje aangegeven hoe de partner kan helpen.  De bevallingspartner (vriend, man, vriendin, moeder of zus bijvoorbeeld) leert op een makkelijke manier een grotere rol te spelen in het coachen van de zwangeren en haar gefocust te houden tijdens de weeen. 

GRATIS BIJ DIT BOEK

Bij dit boek zit een gratis: Geboorteplan Zorgen/angsten lijst Hypnobirthing MP3 Oefentabel
Werp een blik binnenin het boek
mucha mama ®

Hypnobirthing Boek